KUNGENS KURVA

Favorit Dela

Ellipsvägen 11

Välkomnande trevlig lokal på våning 1 i fastigheten.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Hyra:

  1 212 kr/m²/år

 • Storlek:

  301 m²

Kontor med rumsindelad planlösning med flertalet rum i varierande storlekar samt ett större konferens/mötesrum. Här finns luftiga gemensamhets ytor, pentry och toaletter. Lokalen har en varm och välkomnande känsla med ljusinsläpp från två håll.
 • Total yta

  301 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1212


Utförande

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger knappt 700 meter från E4/E20 vilket ger den ett lättåtkomligt läge för dig med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Förbifart Stockholm som kommer binda samman de södra och norra delarna av Stockholm håller just nu på att byggas och kommer göra det lättare att ta sig till Kungens kurva.

Närservice:

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Kommunikationer:

Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1,5 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller med buss.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

MN

Uthyrare

Madeleine Norrby

leads.stockholm@balder.se

08-7 VISA NR 08-7353734

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Ellipsvägen 11

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör