Norra Ågatan 26 C - Kontor
Norra Ågatan 26 C - Kontor
Norra Ågatan 26 C - Kontor
Norra Ågatan 26 C - Kontor
Norra Ågatan 26 C - Kontor

MÖLNDAL

Favorit Dela

Norra Ågatan 26 C

Öppet kontor med massa ljusinsläpp.

Beskrivning

Välkommen till en effektiv och trevlig kontorsyta med bra strategiskt läge nära E6. Lokalen har ljusinsläpp från två håll, planlösningen är mestadels öppen med konferensrum och ett kontorsrum samt pentry och två WC varav en med dusch.. Lokalen har fina ytskickt och med sitt läge högst upp i huset får man en fin utsikt och myckt bra ljusinsläpp. Det finns ett entrésolplan en trappa upp i lokalen som passar utmärkt som kontor eller konferensyta. Hiss finns naturligtvis och tar dig direkt in i lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    315 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Ågatan ligger i Mölndals kommun ca 5 km från Göteborgs centrum och alldeles i närheten av Mölndals Centrum. Fastigheten ligger strategiskt belägen intill motorvägen med ett ypperligt skyltläge.

Närservice:

Mölndals Centrum med all önskvärd service ligger inte långt bort, och i omedelbar närhet ligger Circle K.

Kommunikationer:

Spårvagn och buss går 5 minuters promenad bort på Göteborgsvägen. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

PS

Uthyrare

Petter Sundström

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-109987

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Norra Ågatan 26 C

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör