Skriv ut

Skapa PDF

Norra Ågatan 26 C

mölndal

Öppet kontor med massa ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 315 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en effektiv och trevlig kontorsyta med bra strategiskt läge nära E6. Lokalen har ljusinsläpp från två håll, planlösningen är mestadels öppen med konferensrum och ett kontorsrum samt pentry och två WC varav en med dusch.. Lokalen har fina ytskickt och med sitt läge högst upp i huset får man en fin utsikt och myckt bra ljusinsläpp. Det finns ett entrésolplan en trappa upp i lokalen som passar utmärkt som kontor eller konferensyta. Hiss finns naturligtvis och tar dig direkt in i lokalen. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 315

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Ågatan ligger i Mölndals kommun ca 5 km från Göteborgs centrum och alldeles i närheten av Mölndals Centrum. Fastigheten ligger strategiskt belägen intill motorvägen med ett ypperligt skyltläge.

Närservice

Mölndals Centrum med all önskvärd service ligger inte långt bort, och i omedelbar närhet ligger Circle K.

Kommunikationer

Spårvagn och buss går 5 minuters promenad bort på Göteborgsvägen. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Dokument

Norra Ågatan 26 C
Sökhjälp