Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 3

göteborg

Effektiv lagerlokal på Vassgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 448 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en effektiv lokal för det större företaget. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45. Planlösningen är blandad och breder ut sig över flera våningsplan. Det finns pentry och WC att tillgå på varje våningsplan. Omklädningsrum med duschar för dam och herr samt utrymme för gym finns att tillgå. Lager och verkstad finner man i markplan och källarplan dessa når man med hiss direkt från varje våningsplan, till verkstaden finns det två portar i markplan. I källarplan finns ett låst garage med plats för personbilar och mindre skåpbilar. Lokalen är delbar och kan självklart anpassas efter behov. Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 448

Omgivning

Omgivning/natur

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Närservice

Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Dokument

Vassgatan 3
Sökhjälp