Sundbyberg

Favorit Dela

Östra Madenvägen 10

Nybyggd café- och restauranglokal om 49 kvm mitt emellan nya Stora Coop, Systembolaget och med direkt närhet till Stadshuset.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    49 m²

  • Hyra:
På ett mycket bra läge mellan nya Stora Coop och Systembolaget samt all nybyggnation som sker längs med Enköpingsvägen och runt stadshuset ligger denna nybyggda lokal om 49 kvm som lämpar sig för café, salladsbar eller liknande. Grannarna och exponeringen ut mot Enköpingsvägen gör att det är stora kundflöden runtomkring lokalen och god visibilitet.
  • Total yta

    49 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fröfjärden 5, Sundbyberg


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Collin

Erik Collin

erik.collin@cbre.com

0730 VISA NR 0730-732 343

0730 VISA NR 0730-732 343

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Östra Madenvägen 10