Skriv ut

Skapa PDF

Vaggerydsgatan 1, Munksjöstaden

jönköping

Möjligheternas kontor finns tillgängligt i Jönköpings nya landmärke Munksjötornet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 517 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Byggnadens runda form erbjuder en nytänkande och kreativ kontorsmiljö med en svårslagen utsikt över Jönköping. Byggnaden utstrålar framåtanda och kommer bli en central plats i den växande stadsdelen Munksjöstaden.

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

11 av 16

Planlösning

Våningsplan 11 erbjuder utöver en vacker utsikt över Jönköpings stad ca 517 kvm kontorsyta. Lokalen är idag anpassad för arbete i öppet landskap som inrymmer ca 40 arbetsplatser. Till detta så finns även 4 enskilda kontorsrum som även går att använda som mötesrum. Samt 5 st flexrum där möjlighet finns att använda rummen som mötesrum, samtalsrum, tysta rum eller som ett tillfälligt kontorsrum. Lokalen är genomgående inredd med textilmatta och ljusa väggar. I anslutning till hissarna finns det tillgång till tre st wc i varje våningsplan varav ett är utrustat med dusch.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 517

Omgivning

Omgivning/natur

Munksjöstaden som för närvarande växer fram kommer bestå av en blandning av boende, kontor, restauranger, mataffärer och annan närservice.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra i garage.

Närservice

På entréplanet hittar du lunchrestaurangen VY som dessutom driver skybaren högst upp i huset på våningsplan 16. Dessutom så hittar du även Cardio Club gym i entréplanet. All annan tänkbar service hittar du i Jönköpings centrum ca 10 min från lokalen.

Kommunikationer

Närheten till E4:an gör att det är enkelt och smidigt för besökande att snabbt ta sig till och från lokalen med bil och inom ca 5 min promenadväg från lokalen finns pendelparkering. För den som vill gå eller cykla finns goda möjligheter till cykel- och gångvägar från Munksjötornet. Busshållplats finns ca 100 meter från lokalen som trafikeras av bl.a. stombuss 1 med frekventa avgångar.

Övrig information

Övrigt

Möjlighet finns att skylta ut mot Barnarpsgatan.

Dokument

Länkar

Vaggerydsgatan 1
Sökhjälp