Sundbyberg | Sundbyberg

Favorit Dela

Ängsstigen 1

Beskrivning

Välkommen till denna fina lokal med stora fönster. Lokalen ligger på gatuplan vid Tuletorget. Nära garaget och med direkt access från gatan. Passar perfekt till butik eller kontor. Lokalen har 2 toaletter. Tuletorget totaltrenoverades mellan år 2013 - 2015 och platsen har fått en rejäl ansiktslyftning. På torget ovanför lokalen erbjuds ett gediget restaurangutbud på med Amida Kolgrill, Thai House Wok, kinarestaurangen Fågelboet och italienska restaurangen Piatti. De gröna hyreshusen från 60-talet har fasadrenoverats och alla kommersiella lokaler har fått nya glaspartier. Bland hyresgästerna i bottenplanen på Tuletorget finns allt från kontorsverksamheter till tandläkare, skönhetssalong, kemtvätt, bageri, mäklare och en Direkten servicebutik.
  • Total yta

    112 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lärkan 14


Omgivning

Närservice:

Här samlas caféer, restauranger, gym, butiker, och kontor.

Kommunikationer:

Från Tuletorget är det ca 400 meter till Näckrosens tunnelbanestation. Du når T-centralen på 12 minuter och Kista galleria på 5 minuter. Det finns också flera bussförbindelser i närheten. Om du kör bil är det enkelt att ta sig hit via E4:an eller E18.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MC

Uthyrare

Maya Carlqvist

Maya.Carlqvist@wallenstam.se

08-5 VISA NR 08-50894897

Marknadsförs av Wallenstam AB
wallenstam.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ängsstigen 1

Om Wallenstam AB

Som en av de största aktörerna på lokalmarknaden i Göteborg bygger, skräddarsyr och förvaltar vi cirka 500 000 kvm kommersiell yta. Våra lokaler finns framförallt i eftertraktade innerstadslägen, men även i populära närområden. För dig betyder det många spännande lokaler att välja mellan och snabb hjälp när dina lokalbehov förändras. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden. Att anpassa lokalerna för din verksamhet är en självklarhet för oss!

Fler annonser från denna annonsör