Skriv ut

Skapa PDF

Angereds Torg 14-20, 32-36

angered

Vård-/Kontorslokal med stora möjligheter i Angereds Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 851 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vård eller kontor, stora möjligheter. I Angered Centrum har man ett stort utbud av servicefunktioner och kommunikationsmöjligheter.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 851

Omgivning

Omgivning/natur

Den 29 november 2008 invigdes det nya Angered Centrum, i nordöstra Göteborg. Idén med att utveckla Angered Centrum myntades av de som idag är Scanprop Development redan hösten 2005. Steg ett i utvecklingen var att både bygga om och bygga ut befintliga livsmedelsbutiken ICA Kvantum till en ICA Maxi, vilken idag är en butik om 6.000 m². Steg två i projektet blev att optimera ytor i gallerian, både i befintligt butiksplan, men även i källarplan. Ytterligare 2.800 m² skapades till handel. Den goda relation med kommunen ledde även till att Göteborgs stad beslutade att utveckla stadsdelarna Gunnared och Lärjedalen, där Angered Centrum är navet. Ett visionsprogram togs fram, Vision Angered, i vilket kommunen tittade på området i ett tillväxtperspektiv. Målet är att göra Angered till en attraktiv del av Göteborgsregionen. Programmet sträcker sig till 2020

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig vidare både norr och söderut.

Kommunikationer

man tittar på geografiska placeringar av bostäder och arbetsplatser, kommunikationer samt byggnationen av Angereds Närsjukhus och bad- och ishall. Under 2012 beslutades om att Närsjukhuset ska byggas på en del av Angered Centrums mark och centret tillförs drygt 27 000 kvm byggrätter i form av bostäder, handel och hotell. Under 2016 stod Närsjukhuset och den nya infrastrukturen klar.

Angereds Torg 14-20, 32-36
Sökhjälp