Magistratsvägen 10

LUND
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

353 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Anpassningsbar lokal med utmärkt skyltläge Nära Ideon och LT

Verksamhetslokal med egen entré i markplan belägen med perfekt skyltläge intill Norra Ringen och Ideon Science Park. Möjlighet finns att anpassa efter era behov och önskemål både vad gäller planlösning och materialval. Lokalen utförs med pentry och wc. Goda kommunikationsmöjligheter med egen parkering och busshållplats precis bredvid fastigheten. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    353 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i nordöstra Lund precis intill Norra Ringen och forskningsområdet Ideon Science Park och Medicon Village, ett av Lunds mest attraktiva kontorsområde för innovativa och expansiva företag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

På området finns restauranger, matbutik, hotell och en kort promenad bort ligger Victoria stadion för aktivitet eller Borgarparken och Sankt Hans backar för rekreation.

Kommunikationer

Norra Ringen passerar utanför fastigheten med nära anslutning till E22 för biltrafik. Precis bredvid fastigheten finns hållplatser för region- och lokalbussar till Lund C och Malmö. Lunds centrum ligger endast två kilometer bort och nås enkelt med cykel eller buss.
Magistratsvägen 10

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder