BROMMA

Favorit Dela

Voltavägen 15

Kontor med bra läge i Bromma.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  550 - 3 190 m²

 • Hyra:
Flexibla lokaler som erbjuder en bra mix av cellkontor och öppet landskap. Mycket bra konferensmöjligheter och plats för trevliga pausytor. Möjlighet att påverka planlösning efter egna önskemål och behov. Garage i direktanslutning under fastigheten. Med en härlig pausyta på taket så erbjuder denna lokal det mesta man behöver.
 • Total yta

  3190 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 550 3 190

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Varmgarage finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Ett flertal resturanger ligger inom gångavstånd. Närhet till Bromma Stormarknad med ett brett serviceutbud av ett antal butiker. Hotell med konferensanläggning ligger i fastigheten bredvid.

Kommunikationer:

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Tvärbana utanför fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FG

Uthyrare

Felix Gripenberg

leads.stockholm@balder.se

08-7 VISA NR 08-7353744

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Voltavägen 15

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör