MALMÖ

Favorit Dela

Ledebursgatan 5

Kontor med närhet till Triangeln.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  177 m²

 • Hyra:
Nu kan vi erbjuda en genomgående kontorslokal på plan fem i gamla stadshuset på Ledebursgatan 5. Lokalen är genomgående ljus med vita väggar och grå linoleummatta. Välkomnande entré och kontorsrum i olika storlekar, WC, pentry och balkonger mot innergården och Hantverkaregatan. Allt på 5 minuters promenad från Triangelns tågstation. Välkomna på visning!
 • Total yta

  177 m2


Utförande

Våningsplan:

5 av 6


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns inga parkeringsplatser som tillhör fastigheten, däremot finns det allmän parkering på gatorna runt om fastigheten.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer:

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RP

Förvaltningsassistent

Robin Pfeiffer

leads.malmo@balder.se

040- VISA NR 040-6009680

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Ledebursgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör