Ledebursgatan 5

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

177 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med närhet till Triangeln med många möjligheter

Nu kan vi erbjuda en genomgående kontorslokal på plan fem i gamla stadshuset på Ledebursgatan 5. Lokalen är idag rumsindelad men det finns möjlighet att skapa en öppen planlösning. Lokalen är genomgående ljus lokal med utsikt över takåsarna. Välkomnande entré och kontorsrum i olika storlekar, WC, pentry och balkonger mot innergården och Hantverkaregatan. Hiss finns och likaså tillgång till fastighetens delade konferensrum. Allt på 5 minuters promenad från Triangelns tågstation. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    177 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5 av 6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns inga parkeringsplatser som tillhör fastigheten, däremot finns det allmän parkering på gatorna runt om fastigheten.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Ledebursgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder