Skriv ut

Skapa PDF

Hangövägen 25, Hus 8 plan BV, Östermalm/Värtan

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 700 kr/m²/år
Storlek: 330 - 650 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor i två plan med en interntrappa samt egen ingång direkt från Hangövägen. Då ett större ombyggnadsprojekt kommer ske i fastigheten skriver vi för närvarande hyresavtal som längt till och med 2020-02-31. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 330 650 1 700

Ekonomi

Hyra

1 700 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Här byggs nu en ny stadsdel. Ca 1 900 lägenheter, 26 förskoleavdelningar, ca 125 000 kvm kontorsytor, hotell och ca 11 000 kvm parker och torg ,ed en tillhörande kajpromenad på ca 600 kvm. Nya cykelbanor och gator kommer också att finnas. En ny boulevard samt även ett bad kommer att inrymmas i området.

Närservice

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Virituell visning av lokalen:

Hangövägen 25, Hus 8 plan BV
Sökhjälp