Skriv ut

Skapa PDF

Norrbackagatan 60, Vasastan / Sankt Eriksplan

stockholm

Butikslokal i attraktivt läge och med 4,5 m i takhöjd överlåtes!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 116 m²
Karta

Information

Utförande

Planlösning

Butik, kontor/verkstad, ateljé/studio lager/webshop lokal med flera användningsområden. Idag används lokalen som låssmedsbutik, lager/verkstad samt kontor. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om ca 4,5 m i en öppen yta om ca 35kvm som idag används som butik. Här ligger ett fint marmorgolv. Den är ljus med genomgående fönster som vetter mot en lugn innergård samt skyltfönster för behov av exponering mot gatan. Lokalen fortsätter vidare inåt där ytan disponeras av en större yta om ca 35-40kvm samt ett mindre rum om ca 12kvm som idag nyttjas som lager och enklare verkstad. En trappa upp är ett entresolplan om 40kvm där finns ett pentry kombinerat med mötesrum samt en kontorsyta med 2 kontorsplatser. Larm finns Fiber finns indraget Nytt 3 års avtal tecknas med föreningen Hyra 25 500kr/mån inkl.värme Fastighetsskatt 2360kr/mån El och internet eget abonnemang 3 mån deposition Kontakta mäklaren för mera information om pris samt för att boka tid för visning!

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 116

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringar längs med gatan enligt stadens taxa.

Närservice

Mycket bra utbud av restauranger och caféer i närområdet kring bl.a. Sankt Eriksplan och hela Rörstrandsgatans utbud av välbesökta restauranger och caféer. Här finns all tänkbar service utanför dörren.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med promenadavstånd till S:t Eriksplans tunnelbana, flertalet bussar trafikerar i närområdet bl.a 3:an, 53:an. Lokalen har även promenadavstånd till Torsplan/Hagastaden. Lättillgängligt med bil till E4, Norrtull samt Solna/Hagastaden.

Norrbackagatan 60
Sökhjälp