Veddesta | Järfälla

Favorit Dela

Datavägen 5

Mycket bra blandlokal ca 1 280 kvm med rätt fördelning på kontor/lager/produktion.

Beskrivning

Här ebjuder vi en modern represntativ fastighet med nyrenoverat kontor ca 320 kvm på 1 tr, lager med två inlastningar markinlastning och lastbrygga ca 550 kvm och en takhöjd på 4,1 - 5,6 m. I derekt anslutning till lagret finns en yta på ca 365 kvm (idag kontor) som byggs om till ca 210 kvm produktionslokal / lagerkontor och lunchrum ca 155 kvm, produktionsytan får ny port/dörr i fasaden med direktinlastning samt en ny förbindelse med lagret. Önskar man hyra en utställningsyta så finns en yta mellan lagerplan och kontorsplan ca 80 kvm. I källaren finns skyddsrum och kontorsförråd att hyra om behov finns. Lokalen har både uppkopplad fiber, komplett nätverk, förberett larm samt ett nästan komplett stallage på lagret. Hyran för hela ytan ca 1 280 kvm är endast 1 536 000:-/år inklusive värme/kyla och f-skatt!
  • Total yta

    1280 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Veddesta 2:36


Teknisk information

Takhöjd:

4,1 m

Lokalen kan nås via:

- lastkaj - lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighten ligger precis vid Järfällaleden, granne med OK/Q8 stora bensinstation. Fina naturområden med motionsspår samt Viksjö golklubb bara ett stenkast bort.

Kommunikationer:

Veddesta med sitt lägge intill E18 & E4 så tar du dig till Dtockholm på 15 minuter och ca 30 minuter till Arlanda. Bra med busslinjer i direkt anslutning till lfastigheten, samt närhet till Jakobsbergs Station.


Övrig information

Övrigt:

En ny knutpunkt växer just nu fram i Järfälla kommun då helt ny infrastruktur knyter samman hela regionen. Ny tunnelbana byggs och är klar 2021 och då kommer även reginaltåg och pendeltåg ansluta till denna. Med närheten till både E18 & E4 samt Förbifart Stockholm får kommunen ett fantastiskt läge i form av tillgänglighet. Den nya infrastrukturen möjliggör resor till Stockholm City på 15 minuter, till Bromma flygplats på 15 minuter, till Arlanda på 20 minuter och till Kungens Kurva på 15 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lars Ellsäter

Uthyrare

Lars Ellsäter

lars.ellsater@ferax.se

070- VISA NR 070-611 65 58

Marknadsförs av FERAX - AKSP AB
ferax.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Datavägen 5