Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Beatrice Lesslies gata 7

Modern och nyrenoverad kontorslokal om 360 kvm i Högsbo industriområde.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    360 m²

  • Hyra:
Trevlig och nyrenoverad kontorslokal om 360 kvm med bra och centralt läge i Högsbo. Lokalen, som är ljus och social, har en blandad planlösning med såväl öppna som rumsindelade ytor. Ytan fördelas sammanfattningsvis på flertalet rumsindelade cellkontor, ett mysigt pentry med tillhörande pausyta, konferensrum och toaletter. Parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Mycket goda allmänna kommunikationer. Promenadavstånd till hållplats Beatrice Lesslies Gata som trafikeras av busslinje 82 och 758. Snabb transport till knutpunkten Marklandsgatan.
  • Total yta

    360 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Beatrice Lesslies gata 7

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Flexibla kontor belägna i Högsbo. Allt mellan 170 kvm till 1090 kvm kontorsutrymme finns tillgängligt och anpassas efter kundens behov.

Närservice:

Nära till gym, bank, restauranger samt köpcentrum.

Kommunikationer:

God bussförbindelse med linje 58 och 772 till hållplats Beatrice Lesslies Gata.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Beatrice Lesslies gata 7

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör