City | Stockholm

Favorit Dela

Klara Södra Kyrkogata 1

Copper Buildning - förstklassigt kontor i starkt kommunikationsläge. Nyrenoverade ytor med vacker utsikt erbjuds till kontorsverksamhet.

Beskrivning

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Gott om naturligt ljusinsläpp och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa förutsättningarna att skapa ett kontor att trivas i! Utgångsläget är stilrent, ljust och modernt med en god balans mellan öppet landskap och konferensrum i olika storlek. Stort fint pentry i vinkel med plats för större samlingar. Lokalen ligger på plan 5 i huset och har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck, och dessutom vacker utsikt mot Klara sjö, staden och mot Klara kyrka. God luftkapacitet möjliggör att få till en effektiv fördelning av arbetsplatser, ni kan i denna lokal om 1107 kvm sitta runt 100 personer, samlat på ett våningsplan. Möjlig inflytt enligt överenskommelse! Copper Building erbjuder gemensam reception, café och konferensrum i entréplanet, som service till sina hyresgäster. Ett urval av conciergetjänster finns också att tillgå. Det centrala läget ger ett försprång för den som är på resande fot. Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!
  • Total yta

    1107 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Duvan 6

Byggår:

1975

Våningsplan:

5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Närservice:

Copper Building erbjuder det där lilla extra i form av service för sina hyresgäster. Som besökare får man redan efter att ha klivit in genom entrén ett varmt och personligt välkomnande i den bemannade receptionen. Här lämnas och hämtas bud och det erbjuds en mängd konciergetjänster. Allt för att ruljansen ska flyta smidigt för husets hyresgäster. Det går bra att slå sig ner en stund i det trevliga caféet, för att sätta guldkant på väntetiden med en nybryggd cappuccino. Det kopparfärgade temat löper som en röd tråd genom hela interiören. Från entrén och lobbyn och hela vägen upp genom trapphusen och de tydligt utmärkta våningsplanen. Representativt och stilrent. En superfin service är konferensrummen som finns att hyra utan kostnad för Copper Buildings hyresgäster. Tacksamt och praktiskt under de dagar som det är extra hög trafik i de egna konferensrummen! I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferensmöjligheter. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i. På ett par minuter nås Åhléns City och utbudet av lunchrestauranger och caféer är i det närmaste outtömligt, och i ständig förnyelse.

Kommunikationer:

Det här är drömdestinationen för er som söker ett kontor i Stockholm city. Alla kommunikationsmedel nås inom en radie på max 5 min. Detta gör Copper Building till ett förstklassigt läge för anställda som pendlar till arbetsplatsen såväl som för besökaren som kommer till er för affärsmöten. Snabbt och smidigt är ledorden. T-centralen med tunnelbana, pendeltåg, Citybanan, flygbussar. Arlanda Express. Spårvagn, stadsbussar och regionsbussar. Välj vad som passar er bäst! Runt hörnet finns dessutom Vattugaraget som erbjuder parkeringsplatser för den bilburne. Cykelrum finns också i fastighetens garage.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Eriksson

Leasing Manager

Marie Eriksson

marie.eriksson@newsec.se

0768 VISA NR 0768-715008

0768 VISA NR 0768-715008

Cecilia Hultberg

Leasing Manager

Cecilia Hultberg

cecilia.hultberg@newsec.se

0768 VISA NR 0768715007

0768 VISA NR 0768715007

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klara Södra Kyrkogata 1