Skriv ut

Skapa PDF

Klara Södra Kyrkogata 1, City

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 107 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Klara Södra Kyrkogata 1. Här hittar du lokalen som går att anpassa efter ditt företags behov till en modern kontorslokal med mycket god luftkapacitet. Lokalen ligger på plan 5 i huset och har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Möjlig inflytt från Q3 2020. Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Utförande

Byggår

1975

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 107

Omgivning

Omgivning/natur

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Närservice

I Copper Building erbjuder vi bland annat en gemensam reception som alla våra hyresgäster kan dra nytta av. Här tas företagets kunder emot, här lämnas och hämtas bud och här erbjuds en mängd consierge tjänster. På plan 9 i Copper Building finns dessutom en konferensanläggning som drivs av Sensus. Här kan alla våra hyresgäster ta del av en fin konferensmiljö med tillhörande service. Bokar gör man enkelt på www.sensus.se I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferens i huset. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i:et.

Kommunikationer

Stockholms knutpunkter nr 1 ligger inom en kort promenads avstånd från fastigheten, T-centralen samt Centralstation.

Dokument

Klara Södra Kyrkogata 1
Sökhjälp