Skriv ut

Skapa PDF

Girovägen 11

järfälla

Lager med egen markport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 180 m²
Karta

Information

Beskrivning

Detta lager om 180 kvm har ett bra ljusinläpp. Med egen markport till lagret blir in- och utleveranser lätt att hantera. Parkering finns i direkt anslutning till lagerlokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 180

Omgivning

Omgivning/natur

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby finns nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är en industrifastighet med två separata byggnader samt kallförråd. Ett hantverkshus som inrymmer kombilokaler med access från markplan.

Girovägen 11
Sökhjälp