Skriv ut

Skapa PDF

Mässans gata 14, Centrum

göteborg

Med bästa läget vid Svenska Mässan finner du denna ljusa lokal med möjlighet att anpassa.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 338 - 338 m²
Karta

Information

Beskrivning

Som granne med Svenska Mässan finns det stora möjligheter att hyra externa konferensytor och även få hjälp med catering. Som hyresgäst får du ta del av Goda Grannar-konceptet vilket innebär förmånliga rabatter på Gothia Towers restauranger, konferenslokaler, spa och hotellrum. Genom att parkera i garaget tar du dig smidigt till lokalen via svenska mässan vilket även ger snabb access till E6:an. Är du cykel buren finns det cykelparkering direkt innanför entrédörrarna till trapphuset.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 338 338

Omgivning

Omgivning/natur

Läge som sjuder av liv med närhet till Gothia Towers, Svenska Mässan, Liseberg och med en 10 minuters promenad så befinner du dig på Avenyn.

Närservice

Restauranger, cafeer och butiker finns i närheten.

Kommunikationer

Gångavstånd till korsvägen som är en av stadens större kollektivknutpunkter.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mässans gata 14
Sökhjälp