Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 160, Grimsta

vällingby

Anpassningsbart kontor med god tillgänglighet och utmärkt skyltläge uthyres! Lokalen kan hyras omomsad för kontorsverksamhet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 403 m²
Tillträde: enligt överensk överensommelse
Karta

Information

Beskrivning

Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme.

Utförande

Byggår

1980

Planlösning

Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med 10 arbetsrum i fil ut mot Bergslagsvägen och fyra rum som vetter mot Grimstagatan. Dessa är lämpliga som kontor för 1-2 personer. Det finns möjlighet att genom rumsavdelningar skapa ytterligare tre rum. Här finns även ett par mötesrum för ca 6 personer, ett stort konferensrum för ca 20 personer som kan avdelas med vikvägg, ett pentry med angränsande matsal och loungdel i modern standard, förrådsytor, två wc samt tillgång till rwc. Lokalen har en välkomnande entré med receptionsdisk och god tillgänglighet. Planlösningen är dock flexibel och lokalen kan öppnas upp om en öppnare lösning önskas. Det kan med en enklare ombyggnad integreras ytterligare kontors- eller mötesrum i ytan och det går även att dela av ett par av rummen på den befintliga ytan. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen är en del av en envåningsbyggnad utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad som erbjuder ett utmärkt skyltläge. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 403

Omgivning

Omgivning/natur

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Företag i närheten

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Närservice

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Kommunikationer

T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Övrig information

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt går via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Grimstagatan 160
Sökhjälp