Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 160, Grimsta

vällingby

Anpassningsbar lokal i fint skick som kan hyras för ren kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom/lager. Kan hyras omomsad!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 164 - 178 m²
Karta

Information

Beskrivning

Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Utförande

Byggår

1980

Planlösning

Lokalen har en mixad planlösning med både rum och öppen yta. Det finns idag sex rum i fil ut mot Grimstagatan. Dessa är lämpliga som kontor för 1-2 personer. Det finns även ett större rum som kan nyttjas för möten/utbildningar eller som showroom/ lager. Här finns också en öppen yta med plats för en social lounge och väntande besökare. I den öppna ytan är också pentryt placerat. Övriga ytor är förråd och städ, wc samt tillgång till rwc. Det kan med en enklare ombyggnad integreras ytteligare kontors- eller mötesrum i ytan. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen har god tillgänglighet. Lokalen utgör en egen byggnadsdel utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad med utmärkt skyltläge. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 164 178

Omgivning

Omgivning/natur

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Företag i närheten

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Närservice

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Kommunikationer

T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Övrig information

Övrigt

Lokalen kan i princip tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.

Grimstagatan 160
Sökhjälp