Skriv ut

Skapa PDF

Fräsarvägen 6, Länna

skogås

Fin lokal med många användningsområden. Idag gym!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 450 - 450 m²
Karta

Information

Utförande

Planlösning

Lokal med många användningsområden mitt i Länna handelsområde! Träningsverksamheter, dans, kontor/utställning, lättare produktion, ni väljer! Idag nyttjas lokalen för gym och träning. Fin lokal med högt i tak och industrikänsla! Ytorna utgörs främst av en stor öppen yta en trappa upp samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I det stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Idag finn två omklädningsrum i lokalen. Två rum som nyttjas för behandling/naprapater men såväl kan nyttjas som kontor Ett pentry med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum Lokalen är anpassningsbar och har gott om våtutrymmen. Internet finns till fastigheten från Telia.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 450 450

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten

Närservice

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Fräsarvägen 6
Sökhjälp