Skriv ut

Skapa PDF

Greta Garbos väg 13, Filmstaden, Solna

solna

I en unik filmhistorisk miljö mitt i hjärtat av det mysiga Råsunda finns nu en lokal i markplan med egen ingång direkt från gatan tillgänglig!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 329 - 329 m²
Tillträde: Omgående eller enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Huset där biografen är belägen uppfördes 1919. Den intilliggande kontorsfastigheten där kontorslokalen är belägen uppfördes senare. Fastigheten är lättillgänglig för in- och utlastning av varor och pallar både direkt från gatan och via husets garage. Fastigheten håller hög teknisk standard, fiber i huset och god tillgänglighet med hissar. Här finns också mycket trevliga och exklusivt uppmöblerade gemensamhetsytor som inbjuder till spontana möten och social samvaro.

Utförande

Byggår

1919

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokal i markplan med många användningsområden. Högt i tak, 100 m från tunnelbanan! Lokalen har gott om skyltfönster för exponering och här rör sig människor från morgon till kväll. Egen ingång direkt från gatan. I lokalen finns idag en fotostudio, 2 konferensrum, 4 mindre kontorsrum som rymmer upp till 2 personer per rum, lagringsrum som idag används för IT, teknikutrustning och som arkiv, Öppen kontorsyta om ca 50kvm med plats för 8-10 skrivbord. 2 st toaletter varav en av dem är handikappanpassad. Entrén till fastigheten är handikappanpassad så det går att ta sig ända från gatan in till kontoret för den som är rullstolsbunden eller motsvarande. Sittande hyregäst har utrustat lokalen med bra teknik för presentationer, skalskydd, larm, ljud, UniFi routingsystem (Enterprise Network Service), och övervakningssystem som kan överlåtas för skälig peng. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyla via bafflar. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk och välja bredbandsleverantör.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 329 329

Omgivning

Omgivning/natur

I Filmstaden erbjuder en mix av bostäder, kontor och kommersiell service vilket skapar en levande miljö både dag- som kvällstid. Området känns lite som en småstadsidyll och här finns bland annat den välbesökta restaurangen Regissörsvillan med förstklassig mat och uteservering sommartid. Vid Filmstadens pampiga entré ligger Portvaktsstugan med våffelcafé. Det är också nära till natursköna områden så som Ulriksdals slott, Slottsparken vid Edsviken, Hagaparken & Bergianksa trädgården samt vackra Brunnsviken.

Företag i närheten

Nordic Cinema Group, SF, Universal, uCast, Orion Cinema Group och FOX 21th century

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage finns i huset och platser går att hyra mån av plats. Parkeringsmöjligheter även på intilliggande gator enligt stadens tariff.

Närservice

I närområdet finns ett stort antal restauranger, caféer och träningsanläggningar, Ica, biograf. frisör, skrädderi/kemtvätt med mera. Det är inte mer än ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med närhet till tunnelbana, bussar och pendeltåg. Närmaste tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området och det är ca 10 minuters promenad till pendeltågsstation. Husets varmgarage gör denna lokalisering attraktiv även för den bilburne.

Övrig information

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Dokument

Greta Garbos väg 13
Sökhjälp