Filmstaden, Solna | Solna

Favorit Dela

Greta Garbos väg 13

I en unik filmhistorisk miljö mitt i hjärtat av det mysiga Råsunda finns nu en lokal i markplan med egen ingång direkt från gatan tillgänglig!

Beskrivning

Huset där biografen är belägen uppfördes 1919. Den intilliggande kontorsfastigheten där kontorslokalen är belägen uppfördes senare. Fastigheten är lättillgänglig för in- och utlastning av varor och pallar både direkt från gatan och via husets garage. Fastigheten håller hög teknisk standard, fiber i huset och god tillgänglighet med hissar. Här finns också mycket trevliga och exklusivt uppmöblerade gemensamhetsytor som inbjuder till spontana möten och social samvaro.
  • Total yta

    329 m2


Utförande

Byggår:

1919

Planlösning:

Lokal i markplan med många användningsområden. Högt i tak, 100 m från tunnelbanan! Lokalen har gott om skyltfönster för exponering och här rör sig människor från morgon till kväll. Egen ingång direkt från gatan. I lokalen finns idag en fotostudio, 2 konferensrum, 4 mindre kontorsrum som rymmer upp till 2 personer per rum, lagringsrum som idag används för IT, teknikutrustning och som arkiv, Öppen kontorsyta om ca 50kvm med plats för 8-10 skrivbord. 2 st toaletter varav en av dem är handikappanpassad. Entrén till fastigheten är handikappanpassad så det går att ta sig ända från gatan in till kontoret för den som är rullstolsbunden eller motsvarande. Sittande hyregäst har utrustat lokalen med bra teknik för presentationer, skalskydd, larm, ljud, UniFi routingsystem (Enterprise Network Service), och övervakningssystem som kan överlåtas för skälig peng. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyla via bafflar. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk och välja bredbandsleverantör.


Omgivning

Omgivning/natur:

I Filmstaden erbjuder en mix av bostäder, kontor och kommersiell service vilket skapar en levande miljö både dag- som kvällstid. Området känns lite som en småstadsidyll och här finns bland annat den välbesökta restaurangen Regissörsvillan med förstklassig mat och uteservering sommartid. Vid Filmstadens pampiga entré ligger Portvaktsstugan med våffelcafé. Det är också nära till natursköna områden så som Ulriksdals slott, Slottsparken vid Edsviken, Hagaparken & Bergianksa trädgården samt vackra Brunnsviken.

Företag i närheten:

Nordic Cinema Group, SF, Universal, uCast, Orion Cinema Group och FOX 21th century

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset och platser går att hyra mån av plats. Parkeringsmöjligheter även på intilliggande gator enligt stadens tariff.

Närservice:

I närområdet finns ett stort antal restauranger, caféer och träningsanläggningar, Ica, biograf. frisör, skrädderi/kemtvätt med mera. Det är inte mer än ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Kommunikationer:

Mycket bra kommunikativt läge med närhet till tunnelbana, bussar och pendeltåg. Närmaste tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området och det är ca 10 minuters promenad till pendeltågsstation. Husets varmgarage gör denna lokalisering attraktiv även för den bilburne.


Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Anna Johansson

anna@lokaldirekt.se

0732 VISA NR 0732-53 46 12

0732 VISA NR 0732-53 46 12

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Greta Garbos väg 13

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör