Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 12, Centrum

umeå

Mycket fint kontor med utmärkt cityläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 231 - 231 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att överta ett jättefint och smakfullt renoverat kontor med utmärkt läge mitt i centrala Umeå. Kontoret disponerar fyra kontorsrum, två mötesrum samt fint personalrum med kök och angränsande matplats. Köket är stilrent i vitt med bra maskinell utrustning och generöst med plats för matgrupp. Duschrum med våtrumsmatta samt städrum. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för visning eller vid frågor!

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 231 231

Omgivning

Omgivning/natur

Kontoret har ett utmärkt läge mitt i centrala Umeå med närhet till allt som centrum erbjuder såsom service och goda kommunikationer. Med kort promenadavstånd från kontoret nås fina parker och Umeåälven med den trevliga strandpromenaden.

Närservice

Gångavstånd till all tänkbar service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell, parkeringshus och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer

Absolut cityläge direkt vid Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till tåg- och busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 10 minuter till Umeås flygplats.

Dokument

Vasagatan 12
Sökhjälp