Centrum | UMEÅ

Favorit Dela

Vasagatan 12

Mycket fint kontor med utmärkt cityläge.

Beskrivning

Nu finns möjlighet att överta ett jättefint och smakfullt renoverat kontor med utmärkt läge mitt i centrala Umeå. Kontoret disponerar fyra kontorsrum, två mötesrum samt fint personalrum med kök och angränsande matplats. Köket är stilrent i vitt med bra maskinell utrustning och generöst med plats för matgrupp. Duschrum med våtrumsmatta samt städrum. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för visning eller vid frågor!
  • Total yta

    231 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret har ett utmärkt läge mitt i centrala Umeå med närhet till allt som centrum erbjuder såsom service och goda kommunikationer. Med kort promenadavstånd från kontoret nås fina parker och Umeåälven med den trevliga strandpromenaden.

Närservice:

Gångavstånd till all tänkbar service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell, parkeringshus och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer:

Absolut cityläge direkt vid Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till tåg- och busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 10 minuter till Umeås flygplats.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vasagatan 12

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör