Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Vasagatan 12

Mycket fint kontor med utmärkt cityläge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    231 m²

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att överta ett jättefint och smakfullt renoverat kontor med utmärkt läge mitt i centrala Umeå. Kontoret disponerar fyra kontorsrum, två mötesrum samt fint personalrum med kök och angränsande matplats. Köket är stilrent i vitt med bra maskinell utrustning och generöst med plats för matgrupp. Duschrum med våtrumsmatta samt städrum. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för visning eller vid frågor!
  • Total yta

    231 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret har ett utmärkt läge mitt i centrala Umeå med närhet till allt som centrum erbjuder såsom service och goda kommunikationer. Med kort promenadavstånd från kontoret nås fina parker och Umeåälven med den trevliga strandpromenaden.

Närservice:

Gångavstånd till all tänkbar service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell, parkeringshus och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer:

Absolut cityläge direkt vid Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till tåg- och busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 10 minuter till Umeås flygplats.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Vasagatan 12

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör