linköping

Favorit Dela

Nygatan 20

Centralt kontor med utsikt över Gyllentorget.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    52 m²

  • Hyra:
Mindre kontor på centralt läge! Kontoret är beläget på våning två med stora fönster mot Nygatan och ut över Gyllentorget.
  • Total yta

    52 m2


Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är idag disponerad med ett större utrymme i anslutning till, entré wc och pentry samt ett kontorsrum längst in i lokalen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Kommunikationer:

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.


Övrig information

Övrigt:

En mycket centralt belägen fastighet, precis nedanför Gyllentorget inrymmande kontor samt butiker.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Nygatan 20

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör