Skriv ut

Skapa PDF

Sockerbruket 7, Majorna

göteborg

Lokal om 297 kvm där allt är möjligt - café, restaurang, butik, pop-up eller galleri! Lokalen är rå och har öppen planlösning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 297 - 297 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 297 kvm i en av Sockerbrukets geniuna och härliga område. Lokalen har öppen planlösning och består av 3 olika lagerdelar, ett litet pentry samt en toalett. Lokalen är belägen i markplan och har stor potential - den råa lokalen går att förvandla till en restaurang, café, butik eller kanske ett galleri?

Utförande

Byggår

1850

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 297 297

Omgivning

Omgivning/natur

Sockerbruket ligger i området Klippan i stadsdelen Majorna. Här finns även Röda Sten konsthall och Klippans kulturreservat med byggnader från 1600-talet och framåt. Härifrån kan du blicka ut mot Göta Älv och Lindholmen. Området Klippan har varit en betydelsefull plats genom historien, främst genom sitt geografiska läge. Det har varit en viktig knutpunkt för handeln sedan 1400-talet, långt före staden Göteborg bildades, och här låg också Gamla Älvsborgs fästning. I dag används Sockerbrukets lokaler till ateljéer, kontor, hantverk och industri. I porterbryggeriets lokaler finns nu hotellverksamhet.

Närservice

Det finns flera restauranger och caféer i Klippan. På promenadavstånd ligger även Jaegerdorffsplatsen, Ostindiegatan och Mariaplan med butiker och restauranger.

Kommunikationer

Närmsta spårvagnshållplatser är Jaegerdorffsplatsen och Vagnhallen Majorna. I området finns också Klippans färjeläge där du kan ta Älvsnabben över till Hisingen och vidare till Lilla Bommen. Det går bra att ta sig med bil till Sockerbruket och det finns gott om parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger även Oscarsleden och Älvsborgsbron.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Sockerbruket 7
Sökhjälp