Skriv ut

Skapa PDF

Knarrarnäsgatan 15, Kista

kista

Trevligt kontor i centralt läge nära Kista Galleria.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 156 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Kista och denna trevliga kontorslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen i entréplan med god tillgänglighet nära Kista Galleria. Kontakta oss för mer information.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 156

Omgivning

Omgivning/natur

Kista befinner sig i en spännande expansiv fas och många företag finns etablerade i området. Kista lockar både svenska och internationella företag och ingen annanstans i Sverige finns så många arbetsplatser samlade på en så begränsad yta. Kista Science City är Norra Europas ledande område och nära 10 000 företag och 75 000 anställda verkar i Kista. I området finns gott om restauranger, butiker, service, hotell, gym- och motionsanläggningar.

Närservice

Kista Galleria finns på ca 2 minuters promenad från fastigheten och erbjuder all tänkbar service. Bland annat finns posthantering, bank, mataffär, apotek, biograf och systembolag. Därtill finns ett stort utbud av restauranger och butiker. I Kista finns även Kistamässan samt Victoria Tower.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kista är goda gällande såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Med pendeltåget (station Helenelund) tar man sig smidigt till bland annat Arlanda, Uppsala samt Stockholm City. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista är beläget intill påfarterna till E4 och E18.

Länkar

Knarrarnäsgatan 15
Sökhjälp