Skriv ut

Skapa PDF

Engelbrektgatan 63, Heden

göteborg

Butikslokal om 82 kvm med öppen planlösning. Grymt läge och närhet till service och kollektivtrafik!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 82 - 82 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en butikslokal om 82 kvm på Engelbrektsgatan, Heden. Här önskas en butiksverksamhet (ej restaurang). Lokalen består av en butiksdel som är i öppen yta, ett litet kontor, pentry och en toalett. Lokalen har god synlighet och närhet till restauranger, butiker, frisörer och caféer. Här är det dessutom en stenkast från Heden, Skandinavium, Avenyn och all tänkbar kollektivtrafik.

Utförande

Byggår

1983

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 82 82

Omgivning

Omgivning/natur

Heden erbjuder mycket grönt vilket ger området en luftig känsla. Runt omkring är mycket liv och rörelse vilket är en fördel för lokalens placering.

Närservice

I området finns all tänkbar service och shopping - mitt emot ligger Hotell Liseberg Heden, här finns också en stor lekplats, Sunfleet-parkering och berömda gatuköket Lasse på Heden. I området finns mycket restauranger och caféer, vinbar, Willys, Netto, 7-eleven, frisörer och Skandinavium. Åt andra hållet finns härliga Avenyn som också erbjuder shopping, mat och övernattning.

Kommunikationer

I närheten ligger Heden med många bussar, dessutom ligger spårvagnshållplatsen Skandinavium och Berzeliigatan med avgångar hela tiden!

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Engelbrektgatan 63
Sökhjälp