Centrum
| GÖTEBORG

Favorit Dela

Kronhusgatan 11

Kontorshotell i centrala Göteborg.

  • Kategori:

    Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    8 - 23 m²

  • Hyra:
Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera Kontorshotellet på Kronhusgatan. Här erbjuder vi representativa kontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och dina besökare. Du har kostnadsfri tillgång till våra fem konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.
  • Total yta

    23 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 23

Utförande

Fastighetsbeteckning:

13061

Byggår:

1862


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 eller P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 APCOA Parking Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Närservice:

Här befinner ni er bara någon minuts promenadväg ifrån Nordstadens köpcentrum, Arkaden och Kungsgatans shoppingstråk där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger nära Brunnsparken -kollektivtrafikens knutpunkt- och Centralstationen som du når med 5 minuters gång. Där har du nära till alla kommunala kommunikationer. I Brunnsparken stannar många spårvagns- och busslinjer. Även till flygbussen är det nära, den utgår från Nils Ericsonterminalen. Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik . På cykel tar du dig också smidigt runt i centrala Göteborg. I närområdet kring fastigheten finns flera Styr & Ställ-stationer   med cyklar att hyra.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Gustavsson

Marie Gustavsson

marie.gustavsson@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 09

070- VISA NR 070-871 19 59

Marknadsförs av Vasakronan
Box 112 64 , Köpmansgatan 23
40426 GÖTEBORG
vasakronan.se
Kronhusgatan 11

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör