Södra Förstadsgatan 35

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

540 m²

Hyra

Tillträde

2023-06-01

Beskrivning

  • Kontor

Ta chansen att skapa ert nya kontor i bästa läge på fjärde våningen i Triangeln – 540 centrala kvadratmeter med plats för 45 kollegor!

Denna lokal ger er chansen att flytta in i en nyrenoverad och snygg lokal centralt i Malmö nära allt. Som hyresgäst har ni nu möjlighet att sätta er prägel genom att vara med och påverka disposition, materialval och ytskikt. Här kan ytorna till exempel bestå av en mixad planlösning med luftiga kontorslandskap som blandas med rum för ostört arbete eller möten, sköna pausytor och ett snyggt inbjudande kök. Bilder för inspiration hittar ni här i bildgalleriet. Fastighet i levande kvarter nära till kommunikationer och grönområden Här i Triangelkvarteren sitter ni centralt med ett stort utbud med hela 140 butiker, restauranger, gym, frisörer och all tänkbar service i samma byggnad. Och på några minuter når ni vackra Pildammsparken för en paus, kanske ett promenadmöte eller en löprunda. Utanför dörren ligger Triangelns tågstation, stadsbuss och ska du med flyget så stannar bussen precis utanför. För den som behöver ta bilen till jobbet finns tillgång till parkeringshus som är öppet dygnet runt. Här blir vardagslivet smidigt och trivsamt tillsammans med kunder och kollegor. Läs mer om Kontorsläge Triangeln. Komplettera kontoret med flexibla arbetsplatser I samma fastighet slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version, och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer på vasakronan.se/arena Välkommen att boka visning och få inspiration!

Ytor

  • Total yta:

    540 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-06-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

121041

Byggår:

1989

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Triangelns P-hus är ett ljust och lättparkerat P-hus som är öppet alla dagar 00-24.Parkeringsinfarterna hittar du på Pildammsvägen samt på S:t Johannesgatan/Friisgatan. Här finns 820 parkeringsplatser torrt och ljust under jord och du tar dig enkelt upp till köpcentret från P-huset. Triangelns P-hus drivs av APCOA och är ett bomlöst parkeringshus (sedan 2022-07-01). Vårt P-system heter ”Park & Go” och är precis så enkelt som det låter. Park & Go innebär att kameror tar en bild av bilens nummerskylt när man kör in, och när man lämnar och man debiteras endast för den tid bilen har stått i P-huset. Man kan betala på tre olika sätt: - Via apparna ” Parkster och Easy park ” - Direkt i betalstationerna intill våra entréer i garaget. - Man kan välja att ”bara” köra direkt ut, och betala inom 72 timmar via https://betala.apcoa.se/ Om betalning inte sker inom 72 timmar på något av ovanstående sätt, skickas en faktura till den registrerade ägaren av bilen. För att komma in i Triangelns P-hus efter 24.00 behöver du gå till Rådmansgatan 12. Vid frågor, kontakt APCOA kundtjänst: vardagar 08.00-16.30 Telefon: 08-556 306 70 , eller via www.apcoa.se/kontakta-oss

Närservice:

Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 12 minuter Centralstationen - 20 minuter Södervärn - 10 minuter Citytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södra Förstadsgatan 35

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan