Centrum
| MALMÖ

Favorit Dela

Södra Förstadsgatan 35

Kontor intill Station Triangeln med stort restaurang- och shoppingutbud samt goda kommunikationsmöjligheter.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    540 - 2 400 m²

  • Hyra:
Ett fantastiskt läge på Triangeln med närhet till alla kommunikationer, restauranger, shopping, hotell, gym m m. Kontorslokalerna är idag betong-råa och här ger vi nya hyresgäster möjlighet att utforma sitt kontor med både planlösning och materialval. Inspireras av exempelbilderna från grannlokal. Eller kolla in våra visionsbilder med före och efter-perspektiv på  kontor  och pausyta ! Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.
  • Total yta

    2400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 540 2 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

121041

Byggår:

1989


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns totalt 900 garageplatser i Triangelns garage för korttidshyrning. Nedfarterna till garaget är från Pildammsvägen, exakt adress är S:t Johannesgatan 2C och vid Friisgatan 2. För mer information om priser och månadsabonnemang för parkering i garaget se  Parkering Malmö .

Närservice:

Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer:

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 12 minuter Centralstationen - 20 minuter Södervärn - 10 minuter Citytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Dahl

Anneli Dahl

anneli.dahl@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 58

070- VISA NR 070-961 84 02

Marknadsförs av Vasakronan
Box 334, Rådmansgatan 10
20123 MALMÖ
vasakronan.se
Södra Förstadsgatan 35

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör