Skriv ut

Skapa PDF

Kronhusgatan 11, Centrum

göteborg

Central, nyrenoverad Smart & Klart-lokal för 4 personer med service i toppklass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 58 - 58 m²
Karta

Information

Beskrivning

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, trådlös internetuppkoppling, porslin, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Just nu håller vi på att renovera lokalen så den blir i toppskick! Vi har därför inga bilder på hur den ser ut när den är klar utan moodboarden får dig att förstå känslan och utseendet som det kommer att bli. Smart & Klart-kontoret på Kronhusgatan ligger i anslutning till Kontorshotellet på samma adress. Det gör att du här även får tillgång till reception, posthantering, kundbemötande, kontorsstädning och konferensservice. Själva kontoret är möblerat för fyra arbetsplatser och har ett pentry. WC med dusch finns även i lokalen. Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för. Månadshyra: 29 500 kr Välkommen att kontakta oss för mer information om kontoret eller för att boka en visning!

Utförande

Byggår

1862

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 58 58

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 eller P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 APCOA Parking Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Närservice

Här befinner ni er bara någon minuts promenadväg ifrån Nordstadens köpcentrum, Arkaden och Kungsgatans shoppingstråk där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Brunnsparken -kollektivtrafikens knutpunkt- och Centralstationen som du når med 5 minuters gång. Där har du nära till alla kommunala kommunikationer. I Brunnsparken stannar många spårvagns- och busslinjer. Även till flygbussen är det nära, den utgår från Nils Ericsonterminalen. Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik . På cykel tar du dig också smidigt runt i centrala Göteborg. I närområdet kring fastigheten finns flera Styr & Ställ-stationer   med cyklar att hyra.

Kronhusgatan 11
Sökhjälp