L M Ericssons väg 30, Telefonplan, HÄGERSTEN - Kontor
Receptionsyta
L M Ericssons väg 30, Telefonplan, HÄGERSTEN - Kontor
L M Ericssons väg 30, Telefonplan, HÄGERSTEN - Kontor
Pentry
Pentry
L M Ericssons väg 30, Telefonplan, HÄGERSTEN - Kontor
L M Ericssons väg 30, Telefonplan, HÄGERSTEN - Kontor

Telefonplan | HÄGERSTEN

Favorit Dela

L M Ericssons väg 30

Kontor med stora fönster och bra takhöjd som ger en industrikänsla.

Beskrivning

Stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp i detta fina kontor om 1473 kvm. Stort pentry med generös golvyta som medger möjlighet till många sittplatser. Bra entré till lokalen med plats för en egen reception och en extern mötesdel. I arbetsytan finns  mötesrum i olika storlekar och möjlighet att ha upp till 100 arbetsplatser. Via en interntrappa nås förrådsdelen som är 342 kvm..
  • Total yta

    1815 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 473 1 815

Utförande

Byggår:

1939


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 600 bilar. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

Inom "Telefonfabrikens lokaler" och i de närmsta omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, närlivs och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Koloni Kök och Matsal. Inne i området finns Add-food som har en välbesökt buffelunch, Indiska restaurangen som serverar god och vällagad indisk mat, Tonic som tillhandahåller pizzor och grillat med traditionella tillbehör. Uppe vid Tunnelbanan ligger också restaurang Landet, en sushirestaurang och en till pizzeria och en brödbutik, Söderbergs. Inne hos Konstfack finns deras egen restaurang.  På Dialoggatan ligger SATS gym och på Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderi service.

Kommunikationer:

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Eva Glans

Eva Glans

eva.glans@vasakronan.se

08-5 VISA NR 08-566 206 89

070- VISA NR 070-968 16 89

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

L M Ericssons väg 30

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör