Solna
| SOLNA

Favorit Dela

Sundbybergsvägen 1

Solna Access - ljusa kontorslokaler i fullservicefastighet. Nu finns suverän, dynamisk lokal om 2520 kvm fördelad över 3 våningsplan.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    2 520 m²

  • Hyra:
Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Detta är en suverän, dynamisk lokal om 2520 kvm fördelad över 3 våningsplan. Lokalen lämpar sig mycket väl i öppet landskap och aktivitetsbaserad lösning. Då lokalen kommer anpassas tillsammans med ny hyresgäst finns det stora möjligheter att påverka både planlösning och ytskikt. Vi vill tillsammans med er, skapar den bästa lösningen för just er verksamhet och med det sagt erbjuder vi vid ett kontrakttecknande möjlighet att få ett inredningsförslag från vår inredare och på så vis kan ni skapa en lokal efter era egna önskemål. Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar i en naturskön miljö med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. I fastigheten finns även ett gemensamt gym, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare Dessutom! I huset finns även en lagerlokal på 250 kvm med lastkaj som kan hyras som komplement till kontoret. Lagret har dagsljusinsläpp, två WC samt pentry.
  • Total yta

    2520 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

611

Byggår:

1979


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Estate Parkering uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: • du kontaktar Estate Parkering vid frågor kring förhyrda platser. • du tecknar parkeringsavtal direkt med Estate Parkering. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. • Estate Parkering sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Estate på 08-588 018 00 eller info.parkering@estate.se .

Närservice:

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.

Kommunikationer:

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . • Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. • Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. • Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla • Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jessica Gräsberg

Jessica Gräsberg

jessica.grasberg@savills.se

070- VISA NR 070-600 02 80

Linda Boman

Linda Boman

linda.boman@vasakronan.se

08-5 VISA NR 08-566 206 64

072- VISA NR 072-732 02 44

Marknadsförs av Vasakronan
Box 30074, Mäster Samuelsgatan 56
10425 STOCKHOLM
vasakronan.se
Sundbybergsvägen 1

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör