Skriv ut

Skapa PDF

Popup-butik, Södra Förstadsgat, Centrum

malmö

Popup-butik på gågatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 19 - 19 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill du testa ett nytt koncept, gå från online till offline eller kanske förstärka en kampanj? Hyr en popup-butik! Nyckelfärdig och klar att använda redan dag ett. På Södra Förstadsgatan mitt i det myllrande stadslivet finns en liten popup-butik att hyra från 2 veckor upp till maximalt 3 månader. Detta ingår i hyran av popup-butiken på Södra Förstadsgatan.

Utförande

Byggår

1938

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 19 19

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Lugna gatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i huset. Det finns också platser att hyra i närliggande garage på Stenhuggaregatan. För mer information om parkeringsplatser, kontakta Vasakronan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna och i Triangelns köpcentrum. Dessa parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 3 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Popup-butik, Södra Förstadsgat
Sökhjälp