Stortorget 29

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

204 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Charmig kontorslokal mitt på Stortorget med stora ljusa rum och fiskbensparkett.

Här kan du välkomna dina besökare via en av Malmös vackraste entréer. Med adress på Stortorget kan vi erbjuda en fin kontorslokal med plats för ca 10-12 medarbetare. Lokalen är rumsindelad med ett trevligt, pentry. Det finns fem, ljusa och rymliga kontorsrum i varierande storlek. Flera av rummen har plats för flera medarbetare. Rummen delas av med glaspartier samtidigt som ursprungsdetaljer som snickerier och stuckaturer är bevarade. Lokalen har även förråd, städrum och två toaletter. Hela kontorslokalen har fiskbensparkett. Här får du och dina medarbetare även tillgång till en gemensam terrass på samma våning. Runt hörnet har du restauranger, butiker och all annan tänkbar service. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    204 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

120911

Byggår:

1910

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. Från 2022-07-01 tar Apcoa över administrationen kring dessa parkeringsplatser.

Närservice:

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Stortorget 29

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan