Skriv ut

Skapa PDF

Stortorget 29, Centrum

malmö

Charmigt kontor på bästa läge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 204 - 204 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan du välkomna dina besökare via en av Malmös vackraste entréer. Med toppenadress vid Stortorget kan vi erbjuda en fin kontorslokal med plats för ca 10-12 medarbetare. Lokalen är rumsindelad med ett trevligt, pentry. Det finns fem, ljusa och rymliga kontorsrum i varierande storlek. Flera av rummen har plats för flera medarbetare. Rummen delas av med moderna glaspartier samtidigt som ursrpungsdetaljer som snickerier och stuckaturer är bevarade. Lokalen har även förråd, städrum och två toaletter. Hela lokalen har fiskbensparkett. Här får du och dina medarbetare även tillgång till en gemensam terrass på samma våning. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet eller för att boka en visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1910

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 204 204

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. För  information kontakta lykke.ipsen@vasakronan.se

Närservice

I närområdet kring Stortorget finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Stortorget 29
Sökhjälp