Vår vision
Kontor som håller över tid
Vad behöver du för kontor? Variationsmöjlgheterna är många

Centrala Uppsala | UPPSALA

Favorit Dela

Sidenvävargatan

Sveriges första kontorshus byggt i trä, med arbetsplatser utöver det vanliga. Här mår du bra, jobbar i en flexibel miljö i ett centralt läge.

Beskrivning

JOBBA NATURNÄRA I CENTRALA UPPSALA Må bra i Magasin X Magasin X blir Sveriges första kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Att använda trä som byggmaterial har flera positiva effekter. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum. Att arbeta i ett kontorshus byggt av trä har även god inverkan på människors hälsa. Det organiska materialet ger fysiologiska och psykologiska fördelar som efterliknar effekten av att spendera tid ute i naturen. De omslutande känslorna som naturen utvecklar hos människor har visad effekt på bland annat blodtryck, hjärtfrekvens och stressnivåer. Centralt i Uppsala Precis vid Resecentrum får Magasin X ett mycket attraktivt läge. Bara över gatan nås samtliga tåg- och bussavgångar. Magasin X är optimalt för företag som vill synas och mötas. En kreativ miljö 2019 påbörjas uppbyggnaden av Magasin X med sina innovativa kontor och mötesplatser. Gatuplanet får en aktiv karaktär med möjligheter till inofficiella möten, sociala tillställningar eller sprudlande workshops. Här ges helt enkelt utmärkta förutsättningar för företag som utvecklas bäst i en miljö som genomsyras av samarbete och kreativitet. Branschledande hyresupplägg I Magasin X erbjuder vi flexibla hyresavtal och variation av kontorsprodukter gör det enkelt att växa och minska kontorsytor i huset utefter hur den egna verksamheten förändras. Läs mer om projektet här a
  • Total yta

    8000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 8 000

Utförande

Byggår:

2020


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering och besöksparkering Parkeringsmöjlighet för såväl hyresgäster som besökare finns runtom fastigheten. Parkeringen är öppen dygnet runt och det finns parkeringsautomater. Parking Partner ansvarar för P-automaterna och uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta Parking Partner på: uthyrning@parkingpartner.se , telefonnummer 08-120 305 94 (kontraktsfrågor) kundtjanst@parkingpartner.se , telefonnummer 08-120 305 90 (övriga frågor).


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Petra Stråle

Petra Stråle

petra.strale@vasakronan.se

018- VISA NR 018-489 20 36

070- VISA NR 070-382 17 23

Karin Berg

Karin Berg

karin.berg@vasakronan.se

018- VISA NR 018-489 20 83

070- VISA NR 070-880 38 53

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sidenvävargatan

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör