Centrum
| MALMÖ

Favorit Dela

Pildammsvägen/S:t Johannesgatan

Nybyggt mitt i Malmö. Granne med Pildammsparken och Triangelns Köpcentrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    2 431 m²

  • Hyra:
Nu ges en unik möjlighet att flytta in i en nybyggd kontorsfastighet på bästa kommunikationsläge. Med Citytunneln runt husknuten och på samma korta avstånd ligger natursköna Pildammsparken. Med garageinfart från Pildammsvägen blir detta ett oslagbart pendlingsläge. Här bjuder vi samtidigt på pulsen och själen i staden. Triangelns köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, shopping, kultur m m. Här blir det lika enkelt att uträtta det enkla vardagsärendet som att ta träningspasset på lunchen. Och samtidigt njuta av inspirerande omgivningar. Fastigheten får högsta miljöklass och ger stora möjligheter för en bra mix av verksamheter. Inflyttning möjlig 2020-05-01. Det här kontoret sträcker sig över två våningsplan och sammanfogas med möjlighet till interntrappa vilket ger en totalyta på 2 431 kvm. Här ryms 150-180 arbetsplatser i ljusa, moderna lokaler med hög standard. Ytskiktsval, planlösning och anpassningar görs tillsammans med hyresgästen.
  • Total yta

    2431 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

12148

Byggår:

2019


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett fåtal garageplatser för fastighetens hyresgäster finns i källaren med infart via S:t Johannesgatan. Triangelgaraget,som ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn, har infart från Pildammsgatan och är öppet alla dagar 06-21. Här finns plats för upp till 900 bilar.

Närservice:

Triangelns Köpcentrum ligger knappa 100 meter från Abbedissan och här hittar du över 150 butiker och flera restauranger och caféer.

Kommunikationer:

Station Triangeln ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn. Här stannar både Pågatågen och Öresundstågen. Går du på här så är du på Malmö Central på mindre än 5 minuter, Kastrup når du på 18 minuter och Köpenhamn inom 30 minuter. Innerstadsbussar och flygbussar avgår från Rådmansgatan, cirka 100 meter från Kvarteret Priorn.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marlene Vintenius

Marlene Vintenius

marlene.vintenius@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 06

070- VISA NR 070-810 05 22

Marknadsförs av Vasakronan
Box 334, Rådmansgatan 10
20123 MALMÖ
vasakronan.se
Pildammsvägen/S:t Johannesgatan

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör