Adelgatan 1

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

293 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med fin exponering nära Centralstationen!

På Bruksgatan 1 har vi en trevlig lokal i bottenplan med god exponering då det är ett stort flöde förbipasserande på väg till- och från Centralstationen. Lokalen har egen entré direkt från gatan och kan med fördel kombineras som kontor och showroom. Har ni en besöksintensiv verksamhet är detta perfekta stället för dig. Idag är det en blandad planlösning med en mix av rum och öppna ytor, men det finns goda möjligheter att anpassa lokalerna efter era behov. Malmö Centralstation ligger precis runt hörnet och på 3 minuter är du på Lilla Torg och kan avnjuta lunch eller en AW efter jobbet. I fastigheten finns parkeringsmöjligheter för medarbetarna. Välkommen att kontakta oss för visning!

Ytor

  • Total yta:

    293 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12093

Byggår:

1974

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatserna i parkeringshuset på Adelgatan administreras sedan 1 juli 2022 av Apcoa Parkering Sverige AB.  Parkering fungerar för bilar under 2 meter. Garaget är utrustat med ett antal laddplatser för elbilar. Kunder måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se, på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Närservice:

Fastigheten ligger mitt i centrum med tillgång till hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service. Närheten till Centralstationen/Citytunneln gör att man mycket lätt kan ta sig till och från kontoret med buss och tåg.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 20 minuter Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 5 minuter För information om buss- och tågtidtabeller finner du på Skånetrafikens hemsida.
Adelgatan 1

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan