Bohusgatan 15, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Bohusgatan 15, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Bohusgatan 15, Centrum, GÖTEBORG - Kontor
Bohusgatan 15, Centrum, GÖTEBORG - Kontor

Centrum | GÖTEBORG

Favorit Dela

Bohusgatan 15

Alldeles intill evenemangsstråket och bara ett stenkast från Ullevi ligger detta moderna kontor.

Beskrivning

Alldeles intill evenemangsstråket och bara ett stenkast från Ullevi ligger detta moderna kontor om 835kvm. Trevlig entré med plats för både lounge samt besöks- och mötesytor. Lokalen är tydligt uppdelad i en extern och intern del. Den interna delen är i huvudsak i öppen planlösning med samtalsrum och mindre mötesrum. Fastigheten ligger precis intill evenemangsstråket, endast ett stenkast från Avenyn och city. I källarplan finns cykelgarage och i entréplan finns både servicebutik och restaurang. Precis utanför dörren finns hållplats för spårvagn.
  • Total yta

    835 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

13876

Byggår:

1984


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

I grannfastigheten på Skånegatan finns ett större parkeringhus där du kan hyra p-plats genom Vasakronan. P-platser finns även i Ullevigaraget runt hörnet. I området finns även gatuparkering.

Närservice:

Med dess centrala läge vid Heden är det promenadavstånd till såväl Kungsportsavenyn, Centralstationen och Nordstan. Därmed finns det ett brett utbud av restauranger & shoppingstråk och dessutom goda förbindelser både inom Göteborg och för längre resor. För den aktiva finns det även diverse träningsanläggningar i närheten såsom gym, tennishall och simhall.

Kommunikationer:

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Precis utanför byggnaden ligger spårvagnshållplatsen Ullevi Södra, där går spårvan 2, 6, 8, 13. Till centralen går spårvagn 2 & 13 på ungefär två minuter.  Andra närliggande buss- och spårvagnshållplatser finns på promenadavstånd till Ullevi norra, Stampen, Heden och Korsvägen. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Det finns en  Styr & ställ -station nära fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christopher Lindgren

Christopher Lindgren

christopher.lindgren@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 35

072- VISA NR 072-244 13 25

Fanny Hansson

Fanny Hansson

fanny.hansson@vasakronan.se

031- VISA NR 031-743 42 95

072- VISA NR 072-208 40 25

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bohusgatan 15

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör