Skriv ut

Skapa PDF

Hans Michelsengatan 2 A, Nyhamnen

malmö

Nära Centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 960 - 960 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Bylgiahuset, endast ett stenkast från Centralstationen, kan vi nu erbjuda fina, ljusa lokaler.  Lokalerna är flexibla och man kan därför välja om man vill sitta öppet, rumsindelat eller i blandad planlösning. Fastigheten är belägen på ca 5 minuters gångavstånd från Centralstationen. Läget erbjuder därmed ett fantastiskt kommunikationsläge men även närhet till restauranger, närbutiker, hotell och gym. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1957

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 960 960

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. För mer information kontakta Vasakronan. Parkering på framsidan är inte tillåten. På Stormgatan nära fastigheten har Q-Park ett garage som är öppet för allmänheten.

Närservice

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.

Hans Michelsengatan 2 A
Sökhjälp