Skriv ut

Skapa PDF

HufvudstaGård, Solna

solna

Unika nybyggd fastighet i gammal stil ca10m från Mälaren med fantastisk utsikt, egen entré & uteplats. 2 plan med upp till 9 delnings möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Pris: Ingen överlåtelse
Hyra: 3 200 kr/m²/år
Storlek: 75 - 1 000 m²
Tillträde: Q 3 2020, ej omomsad hyresgäst

Information

Beskrivning

Det kommer att byggas ett helt ny fastighet i samma fantastiska stil som befintliga fastigheter på gården. Öppen yta i 2 plan med egen entré, "eget" hus med uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning. Lokalen har ett stort konferensrum och ett fint kök med matplats. Det är fönster mot Mälaren i hela lokalen. Duschar finns i lokalen. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.

Planlösning

Utförande

Byggår

2020

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

2 plan á ca 500kvm totalt ca 1.000kvm. Lokalerna går att dela i ca 9 olika lokaler från 75kvm och uppåt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 75 1 000 3 200

Ekonomi

Pris

Ingen överlåtelse

Hyra

3 200 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Hufvudstagård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200år och dom tänker äga det i minst 200år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns p-platser att hyra på gården

Närservice

Huvudstacentrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer

T-bana Huvudsta eller Västaraskogen ca 5-10 mins promenad. sen tar det ca 10 min minuter till t-centralen. Total rest tid till t-centralen ink.promenad ca 20 minuter. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city

Dokument

HufvudstaGård
Sökhjälp