Solna | Solna

Favorit Dela

HufvudstaGård

Unika nybyggd fastighet i gammal stil ca10m från Mälaren med fantastisk utsikt, egen entré & uteplats. 2 plan med upp till 9 delnings möjligheter.

Beskrivning

Det kommer att byggas ett helt ny fastighet i samma fantastiska stil som befintliga fastigheter på gården. Öppen yta i 2 plan med egen entré, "eget" hus med uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning. Lokalen har ett stort konferensrum och ett fint kök med matplats. Det är fönster mot Mälaren i hela lokalen. Duschar finns i lokalen. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.
  • Total yta

    1000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 75 1 000 3 200

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Ingen överlåtelse

Utgångshyra kr/m2/år:

3200


Utförande

Byggår:

2020

Planlösning:

2 plan á ca 500kvm totalt ca 1.000kvm. Lokalerna går att dela i ca 9 olika lokaler från 75kvm och uppåt.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Hufvudstagård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200år och dom tänker äga det i minst 200år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns p-platser att hyra på gården

Närservice:

Huvudstacentrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer:

T-bana Huvudsta eller Västaraskogen ca 5-10 mins promenad. sen tar det ca 10 min minuter till t-centralen. Total rest tid till t-centralen ink.promenad ca 20 minuter. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

HufvudstaGård

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör