Skriv ut

Skapa PDF

Smidesvägen 10

solna

Behöver ni ett tillfälligt kontor i Solna Business Park?

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 355 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i Solna Business Park med närhet till det mesta finns detta kontor om 355 kvm. Här finns både en öppen och rumsindelad planlösning, tre konferensrum och ett förråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Kontoren och konferensrummen har glasade partier som ger en bra spridning av ljuset ut mot de gemensamma ytorna i lokalen. Ytskikten är fina och kontoret har många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Det två hissarna i fastigheten betjänar alla våningsplan och tar er till kontoret på plan två. Fastigheten har förråd i varierande storlekar. Varm- och kallgarage samt gatuparkering finns. För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 355

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Solna Business Park. Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden. Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, nöje och service finns. Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och 14 olika bussar finns inom några minuters gångväg. Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Gott om parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Övrig information

Övrigt

Ordna en innebandyturnering med avslutande bastu och after work. Mitt i Solna Business Park finns denna fastighet med två kontorsskepp som förenas med en gemensam entré och konferenslokal. För dig som hyresgäst finns ett gym och mindre sporthall med omklädning och bastu att tillgå.

Smidesvägen 10
Sökhjälp