Länna industriområde | Skogås

Favorit Dela

Fräsarvägen 32 1tr, 2tr

Kontorslokaler i 2 plan, hyr en eller båda. På plan 1 ligger kontoret på 220 kvm och på plan 2 finns ytterligare ett kontor på 260 kvm.

Beskrivning

Kontorslokaler i 2 plan, hyr en eller båda. På plan 1 ligger kontoret på 220 kvm som har en öppen planlösning men går att anpassa efter behov. På plan 2 finns ytterligare ett kontor på 260 kvm som har mera rumsindelning. PLANLÖSNING Entrén är från gaveln av fastigheten. En trappa upp på plan 1 ligger kontoret om 220 kvm. Innanför kontorsentrén kommer man in i en öppen planlösning. Fönster finns åt båda håll i lokalen vilket ger ett ljust intryck. Längst in i lokalen finns ett större öppet rum med glasvägg. Längst kortsidan finns wc, omklädningsrum, dusch och wc. Pentry/köksavdelningen har man möjligheten att vara med och påverka placeringen på. Två trappor upp på plan 2 ligger kontoret om 260 kvm med 3 st cellkontor samt en större öppen yta. Här finns också dusch, wc och trinettkök. OMGIVNING/NATUR Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt och attraktivt industriområde med sin närhet till Stockholms city. Det karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkerier, lager, logistik och service. Flera restauranger finns samt mataffär och handelsområde. KOMMUNIKATIONER Lokalen ligger i ett strategiskt läge ur logistisk synpunkt precis intill väg 73 där du med lätthet tar dig in till Stockholms city och E4:an på bara ca 15 minuter och till Nynäshamn på 30 minuter. Bussar går till Skogås pendeltågs station. EKONOMI Kontor plan 1, 220 kvm = 12 833 kr/månad + moms. Fastighetsskatt 422 kr/månad + moms. Kontor plan 2, 260 kvm = 15 167 kr/månad + moms. Fastighetsskatt 498 kr/månad + moms. Värme och varmvatten betalar man efter förbrukning. Hyresgästen har eget abonnemang på el och internet. Ytskicks renovering kommer att utföras.
  • Total yta

    260 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 220 260

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

700


Utförande

Våningsplan:

1


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fräsarvägen 32 1tr, 2tr

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör