Skriv ut

Skapa PDF

Schaktugnsgatan 6, Limhamn - Annetorp

limhamn

Mycket fräsch och ändamålsenlig kontors- & lagerlokal på tillgängligt men lugnt läge, Limhamn - Annetorps industriområde!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 420 m²
Tillträde: Tillträde enl överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fräsch och ändamålsenlig kontors- och lagerlokal på ypperligt läge inom Annetorps Industriområde, Limhamn. Lokalen har nyligen genomgått uppfräschning och håller en fräsch och modern standard. Planlösningen i kontorslokalen är i huvudsak rumsindelad, men det finns möjligheter att förändra den i samråd med ny hyresgäst. Lagerlokalen har bra takhöjd och ett entresolplan om ca 70 kvm som fungerar fint för förvaring. Fastighetens läge är mycket tillgängligt, trots den lugna placeringen i området. Här finns fina parkeringsmöjligheter och utmärkta in- och utlastningsmöjligheter via port i markplan till lagerlokalen. Det tillgängliga läget innebär att man når Malmös ringleder, med vidare koppling till såväl E6 som E4, på bara några minuters bilresa. Till Limhamns centrum promenerar man på några minuter. Här finns all service att tillgå i form av post- och banktjänster, restauranger, livsmedel, etc. Och lunchpromenaden tar man med fördel längs med havet, eller i pittoreska Limhamns småbåtshamn, tio minuters promenad från arbetsplatsen. Annetorps Industriområde är ett av Malmös trevligaste, med inslag av både renodlade kontorsverksamheter och småindustri, men även butiks- och detaljhandelsverksamhet. Omkring 200 olika företag är lokaliserade i området och gemensamt för de flesta är att man uppskattar det tillgängliga men ändå lugna läget, med närhet till det mesta. Lokalen är tillgänglig för ny hyresgäst från och med 1 juli 2019, eller enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig för ytterligare information eller visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2015

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Planlösningen i kontoret är i huvudsak rumsindelad, i olika rumsstorlekar. Detta är dock mycket flexibelt, varför det går att göra förändringar i samråd med ny hyresgäst. Lagerlokalen har en helt öppen planlösning, vilket borgar för effektiva ytor. Inom denna del finns även ett entresolplan om ca 70 kvm, som lämpar sig för exempelvis förvaring.

Teknisk information

Uppvärmning

Lokalen och övriga fastigheten värms upp av ett modernt fjärrvärmesystem.

Lokalen kan nås via

Lokalen är mycket tillgängligt belägen, med några minuters bilresa från Malmös ringleder och vidare koppling till E6 & E4.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 220
Lager/Logistik 200

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger på några minuters bilresa från Malmös ringleder, med vidare koppling till såväl E6 som E4. Fastigheten har närhet till både pittoreska Limhamns centrum och till havet, bara minuters promenadväg.

Företag i närheten

Annetorps industriområde i södra delen av Limhamn är ett välfungerande område för småindustrier. Det finns drygt 200 verksamma företag i området. Området kännetecknas i hög grad småföretag. Bland de få större företagen i området märks bland annat Setrab och Hardford. Största delen av området används för lager och butikslokaler. Här finns även en stor del kontors- och produktionsverksamheter. Många företag sysslar med parti- eller detaljhandel.

Parkeringsmöjligheter/garage

Utmärkta parkeringsmöjligheter invid kontorsentrén, för båda kunder och anställda.

Närservice

All service finns på gångavstånd i närbelägna Limhamns centrum.

Kommunikationer

Till lokalen tar man sig lätt med lokalbuss, eller bil. Även cykelvägarna är väl utbyggda i området.

Skyltläge

Suveränt exponeringsläge med skylt på skyltpylon.

Schaktugnsgatan 6
Sökhjälp