Skriv ut

Skapa PDF

Spannmålsgatan 7-9, Kvarnen

kristianstad

Lediga kontorshotellrum i välkända Kvarnen-huset.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 11 - 400 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förhyra kontorshotellrum i det välkända Kvarnen-huset, beläget precis intill Kristianstad centralstation. Totalt finns 19 rum fördelat på två kontorshotell. Storleken på rummen varierar mellan 11 och 25 kvm. Som hyresgäst har du tillgång till kök, fikarum, relax med tv, konferensrum med AV utrustning, WC, kopieringsmaskin och del i förråd. Fiberanslutning finns till lokalen och kontoren är utrustade med komfortkyla. I fastigheten finns även restaurang med konferens möjligheter och i direkt anslutning till fastigheten finns det ett parkeringsgarage med ca 250 platser som kan hyras månadsvis. Kontraktstid: Löpande kontrakt med 3 månaders uppsägningstid.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 8

Antal rum

19

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme och central kyla finns i hela fastigheten

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 400

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Direkt väster ut ligger Kristianstad Vattenrike, badhus och det unika Naturum med utställningar och restaurang. En gångbro knyter an till stora fria parkeringsområden på västra sidan om Helge å

Företag i närheten

Andra stora hyresgäster i fastigheten är Försäkringskassan, Skatteverket, Grant Thornton, Sweco, Ramböll, Visma Optiway mfl. Totalt ca 50 företag är hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser och parkeringsgarage i direktanslutning till fastigheten. Avgiftsfri parkering finns inom 5 minuters promenad avstånd.

Närservice

Kristianstad utgör ett handels- och nöjescentrum för hela nordöstra Skåne och många söker sig till staden för att handla och roa sig. I stadskärnan finns ett stort och varierat utbud av butiker och serveringar. I utkanten av staden har det vuxit upp ett område med flera lågprisvaruhus. Närheten till naturen möjliggör ett omväxlande och aktivt friluftsliv. Inom bekvämt avstånd finns glittrande hav och skärgård, milslånga sandstränder och djupa skogar. En aktiv högskola och ett framgångsrikt Sience Center finns i norra delarna av staden.Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins centrum. Här tillverkas flera kända livsmedelsprodukter som till exempel Bullens Pilsnerkorv

Kommunikationer

Utanför husknuten österut ligger Kristianstad Centralstation med Resecentrum som ger bra tillgänglighet till Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Karlskrona med flera. Kastrup och Köpenhamn når du på mindre än två timmar tack vare täta tågförbindelser via Öresundsbron. Härifrån avgår också stadsbussar och regionsbussar. Kristianstad Airport som erbjuder dagliga förbindelser med Stockholm/Arlanda nås på cirka 15 minuter med bil eller flygtaxi. Kristianstad satsar på miljön och är känt för sina säkra cykelvägar som ger bra och trivsam framkomlighet. Här finns 450 parkeringsplatser direkt utanför dörren.

Skyltläge

Skyltmöjligheter på skyltställning finns

Länkar

Spannmålsgatan 7-9
Sökhjälp