Kvarnen | Kristianstad

Favorit Dela

Spannmålsgatan 1-9

Lediga kontorslokaler i välkända Kvarnen-huset.

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förhyra kontorslokal i det välkända Kvarnen-huset, beläget precis intill Kristianstad centralstation.
  • Total yta

    1600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 451 1 600

Utförande

Byggår:

1880

Renoveringsår:

1993

Planlösning:

Nuvarande planlösning är cellkontor, men anpassningsmöjligheter finns.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och central kyla finns i hela fastigheten


Omgivning

Omgivning/natur:

Direkt väster ut ligger Kristianstad Vattenrike, badhus och det unika Naturum med utställningar och restaurang. En gångbro knyter an till stora fria parkeringsområden på västra sidan om Helge å

Företag i närheten:

Andra stora hyresgäster i fastigheten är Försäkringskassan, Skatteverket, Grant Thornton, Sweco, Ramböll, Visma Optiway mfl. Totalt ca 50 företag är hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser och parkeringsgarage i direktanslutning till fastigheten. Avgiftsfri parkering finns inom 5 minuters promenad avstånd.

Närservice:

Kristianstad utgör ett handels- och nöjescentrum för hela nordöstra Skåne och många söker sig till staden för att handla och roa sig. I stadskärnan finns ett stort och varierat utbud av butiker och serveringar. I utkanten av staden har det vuxit upp ett område med flera lågprisvaruhus. Närheten till naturen möjliggör ett omväxlande och aktivt friluftsliv. Inom bekvämt avstånd finns glittrande hav och skärgård, milslånga sandstränder och djupa skogar. En aktiv högskola och ett framgångsrikt Sience Center finns i norra delarna av staden.Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins centrum. Här tillverkas flera kända livsmedelsprodukter som till exempel Bullens Pilsnerkorv

Kommunikationer:

Utanför husknuten österut ligger Kristianstad Centralstation med Resecentrum som ger bra tillgänglighet till Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Karlskrona med flera. Kastrup och Köpenhamn når du på mindre än två timmar tack vare täta tågförbindelser via Öresundsbron. Härifrån avgår också stadsbussar och regionsbussar. Kristianstad Airport som erbjuder dagliga förbindelser med Stockholm/Arlanda nås på cirka 15 minuter med bil eller flygtaxi. Kristianstad satsar på miljön och är känt för sina säkra cykelvägar som ger bra och trivsam framkomlighet. Här finns 450 parkeringsplatser direkt utanför dörren.

Skyltläge:

Skyltmöjligheter på skyltställning finns


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Markus Månsson

Leasing Manager

Markus Månsson

markus.mansson@newsec.se

0707 VISA NR 0707468321

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Spannmålsgatan 1-9