Solna

Favorit Dela

Smidesvägen 10

Rymligt kontor mitt i Solna Business Park.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    869 m²

  • Hyra:
Detta kontor är beläget mitt i Solna Business Park med närhet till all tänkbar service. Här får du som hyresgäst ett utmärkt skyltläge. Kontoret erbjuder en rumsindelad planlösning med en öppen del och två entréer som möjliggör för en extern och en intern del. Kontoret har ljusa ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Fastigheten har tre hissar som betjänar alla våningsplan. Kontoret har direktaccess till lasthissen som går till lokalen vilket underlättar vid leveranser. Det finns förråd i varierande storlekar. Varm- och kallgarage samt markparkering finns i fastigheten. För detta kontor skriver vi korttidsavtal och här gäller avstående av besittningsskydd.
  • Total yta

    869 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Solna Business Park. Här blir din arbetsdag lite enklare. Du kan lätt uträtta dina ärenden då allt finns nära - storhandla på ICA Maxi eller ta ett gympass på lunchen. På gångavstånd ligger Sundbybergs Centrum med gott om restauranger och mysiga grönområden. Ett par kilometer bort i Arenastaden ligger stora nationalarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia där all tänkbar shopping, nöje och service finns. Området som ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har mycket bra kommunikationer och tvärbanan har hållplats precis utanför huvudentrén.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer:

Kommunikationerna hit är bästa tänkbara oavsett om du är bilburen eller åker kommunalt. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och 14 olika bussar finns inom några minuters gångväg. Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Gott om parkeringsmöjligheter i både varm och kallgarage. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.


Övrig information

Övrigt:

Ordna en innebandyturnering med avslutande bastu och after work. Mitt i Solna Business Park finns denna fastighet med två kontorsskepp som förenas med en gemensam entré och konferenslokal. För dig som hyresgäst finns ett gym och mindre sporthall med omklädning och bastu att tillgå.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Smidesvägen 10

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör