Skriv ut

Skapa PDF

Nybohovsbacken 23, Liljeholmen

stockholm

Attraktivt kontor i Liljeholmens Centrum ledigt för omgående uthyrning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 146 - 296 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen, som är på 296 kvm, har en intressant planlösning i två plan där halva ytan består av ett rumsindelat, helt nyrenoverat och mycket trendigt kontor med bra mötesytor och den andra halvan består av ett stort rum på 130 kvm med ursprungliga tegelväggar, mycket högt i tak och stora ljusinsläpp. På vår egen gård finns tillgång till P-platser och lager om 70 kvm finns tillgängligt i fastighetens källare. Lokalen är belägen i vår egen fastighet, som är av gammal industrikaraktär, precis bredvis Liljeholmens centrum i direkt anslutning till bussar, T-bana och tvärbana. Fastigheten är belägen utanför tullarna vid den stora infartsleden till Stockholm, vilket gör det enkelt att komma till fastigheten med bil från norr och söder.

Utförande

Våningsplan

3 av 5

Planlösning

130 kvm stort rum med ursprungliga tegelväggar, mycket högt i tak(dubbel takhöjd), stora ljusinsläpp med anslutande kök och toaletter en trappa upp. Angränsande 150 kvm rumsindelat, nyrenoverat och mycket trendigt kontor med bra mötesytor.

Teknisk information

Uppvärmning

El

Lokalen kan nås via

Buss, t-bana och tvärbana. Belägen vid den stora södra infarten till Stockholm utanför tullarna, varför det är lätt att ta sig till fastigheten med bil.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 146 296

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Vacker promenadväg runt sjön Trekanten, Liljeholmskajen vid Årstaviken och närhet till friluftsområdet Vinterviken. Fint för jogging och även långfärdsskridskor på vintern!

Parkeringsmöjligheter/garage

Egna P-platser på gården.

Närservice

Liljeholmens Centrum

Kommunikationer

Buss, t-bana och tvärbana. Hållplats för flygbussarna.

Skyltläge

Stor företagsskylt för fastighetens hyresgäster samt 3 flaggstänger.

Nybohovsbacken 23
Sökhjälp