City | Göteborg

Favorit Dela

Götgatan 10

Rumsindelat kontor med sex enskilda kontorsrum, ett öppet landskap för 4 arbetsplatser, konferensrum och Wc med dusch finns!

Beskrivning

Lokalen har 6 kontorsrum, 1 konferensrum samt en mindre öppen yta för upp till 4 arbetsplatser. Nyrenoverat kök och matplats. WC med dusch samt förråd finns också. Långsmal lokal, med fönster in mot en stor ljusgård. Grannar i området är ett flertal modebutiker, restauranger finns i närheten, hotell samt traditionella kontorslokaler Välkommen till oss för att boka visning!
  • Total yta

    195 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

NORDSTADEN 8:30

Byggår:

1972

Renoveringsår:

1983

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad men med större fördelning av kontorsrum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Scandic Hotels, Burger King, Pizza Hut, Apotek Hjärtat, Lindex, Design Only, Dimoda, Hallbergs Guld, Guldfynd, Glitter, Götheborgs Te & Kaffehandel, Le Pain Francais, Paprika Salladsbar, Wasséns, Hunkemöller, Apoteksgruppen, Nikita Hair, Finlands Konsulat, Cadcom, Diaverum, Nordstans Samf.förening, Nordstans Marknadsledning m.fl.

Närservice:

All typ av service finns.

Kommunikationer:

Bussar, spårvagnar och tåg.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss! För fler lokaler, besök oss på wwww.collierslokaler.se.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Götgatan 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör