Stockholm City
| Stockholm

Favorit Dela

Östra Järnvägsgatan 27

Bästa cityläget granne med Centralstationen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    457 m²

  • Hyra:
Fastigheten har ett av Stockholms mest centrala lägen och är granne med Centralstationen. Men tack vare god isolering är klimatet ändå tyst och lugnt. Fastigheten är miljöcertifierad enligt BREEAM. Parkering för bil och cykel finns i garaget.
  • Total yta

    457 m2


Utförande

Byggår:

2009

Renoveringsår:

2009

Våningsplan:

10 av 12


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns

Närservice:

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer:

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Krumlinde

Uthyrare kontor

Maria Krumlinde

maria.krumlinde@amffastigheter.se

070- VISA NR 070-257 80 30

Marknadsförs av AMF Fastigheter AB
Regeringsgatan 59
11388 STOCKHOLM
amffastigheter.se
Östra Järnvägsgatan 27

Om AMF Fastigheter AB

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF, med uppdraget att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare. Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsfastigheter, och arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör