Knivsta centrum | Knivsta

Favorit Dela

Centralvägen

MODERNA OCH FLEXIBLA KONTOR UNDER UPPBYGGNAD I CENTRALA KNIVSTA.

Beskrivning

Knivsta kommun uppför just nu ett centrum för idrott och kultur det s k CIK-huset. Här kommer förutom sporthallar och sportlokaler även finnas toppmoderna och flexibla kontor med hiss! Anläggningen byggs enligt principen ”Passivhus” vilket innebär att den blir mycket energisnål och är byggd helt i trä. Kontoren är fördelade på flera plan med ca 315 m² per plan och i huset kommer förutom kontor finnas: - två fullstora sporthallar varav den ena med läktarkapacitet för ungefär 300 personer - kampsportslokal med två träningsmattor - scenkonstlokal med plats för ungefär 400 sittande - ishall med plats för 300 åskådare - gemensamma kommunikationsytor med café, föreningspentryn, föreningsgym, förråd, kontor samt konferensrum vilket går att hyra för samtliga kontorshyresgäster. CIK är kommunens största byggnadsprojekt och ligger med ett utmärkt pendlarläge strax intill tågstationen. Härifrån tar det ca 7 minuter till Arlanda, 11 minuter till Uppsala och 27 minuter till Stockholm.
  • Total yta

    945 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 945

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Lokalerna om totalt 945 kvm är fördelade på tre plan om 315 kvm på vardera plan. Det kommer vara flexibla ytor med både möjlighet till öppna ytor för kontorslandskap-coworking och enskilda konferensrum och kontor.


Omgivning

Omgivning/natur:

Anläggningen byggs i centrala Knivsta - mellan järnvägen och Hälsohusets sim- och sporthall - med närhet till bussar och tåg.

Företag i närheten:

Det centrala läget i Knivsta erbjuder ett generöst utbud av butiker, apotek, livsmedelsbutiker, lunchrestauranger och café.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer då lokalerna ligger nära Knivsta station med både buss- och tågkommunikationer.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg Ekman

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg Ekman

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Centralvägen