Skriv ut

Skapa PDF

Centralvägen, Knivsta centrum

knivsta

MODERNA OCH FLEXIBLA KONTOR UNDER UPPBYGGNAD I CENTRALA KNIVSTA.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Kontorshotell
Hyra: Hyra enligt överenskommelse. Inga driftskostnader vad gäller värme och kyla tillkommer pga byggnadstekniken samt solceller på taket. Kostnader för el, vatten, och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid för
Storlek: 315 - 945 m²
Karta

Information

Beskrivning

Knivsta kommun uppför just nu ett centrum för idrott och kultur det s k CIK-huset. Här kommer förutom sporthallar och sportlokaler även finnas toppmoderna och flexibla kontor med hiss! Anläggningen byggs enligt principen ”Passivhus” vilket innebär att den blir mycket energisnål och är byggd helt i trä. Kontoren är fördelade på flera plan med ca 315 m² per plan och i huset kommer förutom kontor finnas: - två fullstora sporthallar varav den ena med läktarkapacitet för ungefär 300 personer - kampsportslokal med två träningsmattor - scenkonstlokal med plats för ungefär 400 sittande - ishall med plats för 300 åskådare - gemensamma kommunikationsytor med café, föreningspentryn, föreningsgym, förråd, kontor samt konferensrum vilket går att hyra för samtliga kontorshyresgäster. CIK är kommunens största byggnadsprojekt och ligger med ett utmärkt pendlarläge strax intill tågstationen. Härifrån tar det ca 7 minuter till Arlanda, 11 minuter till Uppsala och 27 minuter till Stockholm.

Utförande

Planlösning

Lokalerna om totalt 945 kvm är fördelade på tre plan om 315 kvm på vardera plan. Det kommer vara flexibla ytor med både möjlighet till öppna ytor för kontorslandskap-coworking och enskilda konferensrum och kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 945

Ekonomi

Hyra

Hyra enligt överenskommelse. Inga driftskostnader vad gäller värme och kyla tillkommer pga byggnadstekniken samt solceller på taket. Kostnader för el, vatten, och fastighetsskatt tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid för

Omgivning

Omgivning/natur

Anläggningen byggs i centrala Knivsta - mellan järnvägen och Hälsohusets sim- och sporthall - med närhet till bussar och tåg.

Företag i närheten

Det centrala läget i Knivsta erbjuder ett generöst utbud av butiker, apotek, livsmedelsbutiker, lunchrestauranger och café.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer då lokalerna ligger nära Knivsta station med både buss- och tågkommunikationer.

Centralvägen
Sökhjälp