Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 39, Kista

kista

Trevlig kontorslokal på 163 kvm med möjlighet till utökad yta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 163 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Stor och fin kontorslokal med kontorsrum, pentry, konferensrum och WC. Lokalen är belägen på våningsplan 8. Här finns det tillexempel möjlighet för en verksamhet inom utbildning som vill finnas i ett centralt läge i Kista. Det finns även möjlighet att utöka ytan med ett våningsplan på 749 kvm.

Utförande

Våningsplan

8

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 163

Omgivning

Omgivning/natur

I Kista finns det omkring 10 000 företag och merparten av dem är inom IT- och telekombranschen så som Ericsson, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Företag som etableras i området är inom advokat, patentbyråer, revisionsfirmor, reklambyråer och bemanningsbolag. Här finns det även KTH och Stockholms universitetet för utbildning och forskning. Mässor och olika evenemang arrangeras i Kista mässan året om och är mycket välbesökt. Området erbjuder Kista galleria som är ett utav Stockholms mest välbesökta gallerior. Här erbjuds allt från shopping, nöjesaktiviteter och restauranger. Här finns det även biosalonger och hotell.

Närservice

Området erbjuder många olika restauranger och caféer.

Kommunikationer

I närheten finns pendeltåg som tar en till Stockholm centrum på 15 minuter. Det finns även bussar som går genom området. Med bil finns det närhet till trafiklederna E4 och E18.

Isafjordsgatan 39
Sökhjälp